Beleven en ontdekken

Lazy days bij je flat? Slaap heerlijk uit in alle rust. Geniet van je groen terras en gebruik de Cobb bbq met local products. Ontspan en drink een glaasje uit ons mooi wijnaanbod. Maak een wandelingetje door het natuurreservaat langs ons beschermd dorpsgezicht en drink er éne tussen de locals bij “Den Boer”

Uitgerust? Klaar voor meer?

Food hot spots

Bekijk onze persoonlijke suggestielijst voor maximaal foodie plezier. Kijk ook eens op de lijst van Visit Gent.

Markten

Bloemen, vogels, een origineel souvenir of gewoon een verse krop sla: in Gent is het elke dag markt. Op zondagochtend kun je er niet minder dan zes bezoeken.

Cultuur & events

Check de prachtige bezienswaardigheden zoals musea, begijnhoven, monumenten,... En bekijk onze Facebookpagina voor meer inspiratie.

Wandelen

Vlak naast Marcel De Gand vind je de Bourgoyen. In de vogelkijkhut bij de grote waterplas observeer je de meest zeldzame watervogels van dichtbij. Tip: het is er het allermooist bij ochtendschemering. Of download een vooraf uitgestippelde wandelroute op routen.be.

Fietsen

Wij bieden zelf fietsverhuur van gewone en elektrische fietsen aan om naar het centrum te fietsen langs mooie fietswegen. Marcel de Gand ligt bij de fietsknooppunten. Vraag naar je gepersonaliseerde Marcel De Gand fietsroute.

Varen

Ga voor een boottochtje op de Gentse binnenwateren. Liever zelf aan het roer staan? Huur zelf een boot of een kajak. Of geniet van een begeleide kajak/kanotocht op de Leie.