Lovedown in Gent

Gent is een van onze meest veelzijdige steden. Je kan er terecht voor een stevige portie cultuur, avontuur, maar vooral ... voor romantiek. Ideaal voor een LOVEDOWN

Food hot spots

Gent biedt 1001 mogelijkheden om je honger te stillen. Van een snelle hap over multiculturele restaurants naar meergangendiner of een midnight snack. Liever een dinertje in je Marcel de Gand flat? Wij zorgen er voor!

Ghent by Night

Niets zo gezellig als kuieren door de maanverlichte straten van een stad die nooit lijkt te slapen. Gent is het jaar rond in een heel unieke sfeer gehuld, klaar om ontdekt te worden.

Samen dingen doen

Waar worden jullie blij van? Samen op verkenning door de groene rand, een museumbezoek, intensief sporten of relaxen in de wellness? Of gewoon zalig nietsdoen in je Marcel de Gand flat?

Kom je tijdens de Lovedown naar Marcel de Gand, dan maken wij jouw verblijf helemaal àf

Gent is de stad bij uitstek om in LOVEDOWN te gaan. Zijn jullie avontuurlijk aangelegd, gastronomieliefhebbers of hopeloos romantisch? Laat het ons weten en wij passen onze tips en suggesties tijdens jullie verblijf bij Marcel de Gand hierop helemaal af.

Wij maken er iets mooi van, de rest is aan jullie ;-)’

    Check alvast de beschikbaarheid