Business & Travel Flats

Boek nu je privé-flat met eenvoudige check-in en eigen terras aan de rand van het natuurreservaat Bourgoyen-Ossemeersen

vanaf €236

30m2 1-2 person

De flat is ruim, met hoge plafonds en uitgerust met alle hedendaags comfort. De inrichting is stijlvol en qua kleurpallet beheerst met enkele pittige accenten.

vanaf €236

30m2 1-2 person

De flat is ruim, met hoge plafonds en uitgerust met alle hedendaags comfort. Het helder kleurpallet met gele accenten geven het geheel een frisse toets.

vanaf €236

23m2 1-2 person

Deze flat is de kleinste en toch een surplus. Het is een cosy, intieme en compacte flat met open badkamer, mooi design. Er is een bad èn een aparte inloopdouche.

Welkom

We houden van mensen, van architectuur, kunst en design, van lekker koken en eten, van alles wat mooi en goed is. Laat dat nu net alle dingen zijn die een plek een ziel geven en bijzonder maken. We gaven onze flats vorm volgens onze eigen reiservaringen en met onze know how als architect en interieurvormgever.  We houden van Gent en onze plek. We delen dit graag met jou. Van harte welkom.
- Sandra

Gezellig buiten

met de COBB tafel BBQ

Aanrader!

Heerlijk appartement net buiten het centrum van Gent. De eigenaren zijn erg vriendelijk en behulpzaam. Echt een aanrader!

Thomas (NL)

Heel comfortabel

Modern ingerichte en comfortabele B&B. Heel vriendelijke service, gratis parking. Ideaal om Gent te ontdekken.

Sylvia S.

Prachtig

Rustige ligging vlak naast de Bourgoyen. Buitengewoon aardige gastvrouw en gastheer. Een heerlijke uitvalbasis om Gent te ontdekken. 's Nachts heerlijk stil.

Ton

Tripadvisor

5/5

Booking.com

9.4/10